sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Madden ja Puhdin kanssa kisaamassa Mikkelissä

Pitkään mietin, että ilmoitanko molemmat kisaamaan samalle päivälle. Mikkelissä oli siis maksi 3 kolme starttia ja ykkösille 3 starttia. Päätin sitten kuitenkin ilmoittaa, vaikka kisat pidettiin ulkona ja kelikään ei ollut ollu keväisen lämmin. Kauhulla katselin säätiedotusta viikolla joka lupasi tuulta 7m s. ja räntäsadetta. Onneksi kuitenkin näytti, että sade ja tuuli alkaisi vasta illemmalla ja toivottavasti kisat olisi ohi siihen mennessä.

3 luokka aloitti aamulla. Eka rata oli vähän hassu linjoiltaan joistain kohdista mutta päätin, että en edes tavoittele täydellistä rataa vaan tehdään kiva rento suoritus. Harmillisesti eka rima tuli alas mutta muuten ihan hyvää tekemistä molemmilta. Sijoituttiin sillä 3. Radalta tuli vain 1 nolla.

Seuraava rata oli kiva, menevä mutta pari haastavaa kohtaa löytyi radalta. Harmillisesti itse en malttanut ohjata kolmanneksi vikaa hyppyä kunnolla ja Madde sujahti sen ohi ja väärälle esteelle. Siitä sitten hyl

Vikalta radalta sitten tuli toka rima alas ja An alastulolta 5. Tyytyväinen olen tasaiseen menoon ja yhdessä tekemiseen. Harmillisiä pieniä virheitä, mutta niitä nyt aina välillä tulee.


Ekaa rataa ei ole videolla. Tässä kaksi muuta rataa.
Ykköset aloittivat sitten iltapäivällä. Onneksi luokat olivat pienet, joten pääsisin lähtemään ihan ajoissa kotiinkin. Radat oli kivoja ykkösluokan tasoisia vauhdikkaita ratoja joissa oli ihanan pitkät estevälit!
Puhti teki kaikilta radoilta nollat ja voitti kaksi agirataa ja tuli hyppärillä toiseksi. Voi mahdotonta sentää!! En ole koskaan tehnyt 3 nollaa samoissa kisoissa. Puhdin kanssa on kyllä ihan super kivaa mennä. Naurettiin kavereiden kanssa kisoissa, että se on kuin juna joka menee raiteillaan. Nyt myös keinu onnistui vaikkakin varmistelin sitä kyllä. 

Puhdin 2 rataa. Ekaa ei ole videolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...