maanantai 31. lokakuuta 2016

Videoita pihatreenistä

Tässä muutamia treenivideoita omista koirista. Vitsit Puhdistakin on kuoriutunut tosi hieno tokoilu ja agikaveri. Odotan innolla, että sen kanssa päästään kisaamaan. Tokossa sen tekemisessä on jo voimaa ja uskon, että sama voima tulee myös agilityyn kunhan varmuus tekemiseen vielä kasvaa. Puhti on koira joka miettiessään laskee vauhtia ja sitten, kun osaa niin tekee vauhdilla ja voimalla. Tykkään kovasti kyllä tuosta tyylistä. Oppiminen on nopeaa, kun ei sählätä vaan oikeasti mietitään. Mulla tulee koko ajan enemmän ja enemmän Madden isä Njodi mieleen Puhdin tyylistä tehdä.


Onneksi Katen jalkakaan ei ole vaivannut vaikka ovat nyt juosseet pihalla paljon, ja ollaan vähän treenailtukkin.Nyt kun sain muutaman hypyn tuohon pihalle niin Ebbakin sai tehdä vähän agia. Yhtä hullu se on edelleen ;), mutta katsotaan jos tekisi aina vähän sen kanssa ja saisi sen rentoutumaan ja keskittymään hyppäämiseen vähän paremmin. Ehkä joskus vielä kisataan sen kanssa agia tai sitten ei..


Madden kanssa käytiin Lappeenrannassa kisaamassa 3 starttia. Jatkettiin samalla tyylillä 2x5 ja hyl. Nyt radat oli tosi kivan tuntuisia. Ekalta hyppyradalta en kyllä tiedä mistä se vitonen tuli, ehkä siitä kun Madde meinasi lähteä kohti putken väärää päätä, mutta sain sen kyllä käskytettyä pois sieltä. Ei se kyllä edes käynyt lähellä väärää päätä, mutta ehkä tuomari sitten antoi siitä. Ratoja ei ole videolla.
Toinen agirata oli tosi kiva, pieni mutka tuli sielläkin mutta kokonaisuus hyvä. Tokavikan hypyn rima tuli alas ja siitä 5 ja agiserti meni siinä. 
Vikalla agiradalla puomi mentiin kahteen kertaan ja toisella kerralla Madde meinasi lähteä kontaktilta ilman lupaa. Korjasi sen itsekkin eli palasi kontaktille joten siitä hyl.
Hyvä fiilis jäi. Vähän lisää treeniä ja kisoja alle niin hyvä tulee!
Tässä pihatreeniä video Maddestakin. Huomatkaa, että agia voi tehdä myös kumppareissa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...