perjantai 22. heinäkuuta 2016

Skyr käymässä

Anita ja Miika kävi pyörähtämässä koirien kanssa täällä eteläisessä Suomessa. Perjantaina käytiin Turussa treenaamassa hieman agia. Mila oli lupautunut pitämään junnuille treenit ja saatiinkin jokaiselle koiralle sopivat neuvot miten tässä vaiheessa edetään, että saataisiin hyvin kuunteleva koira radalla, mutta tarvittaessa uskaltaa irrota rohkeasti.

Lauantaina ajeltiin Pukkilaan paimentamaan. Päivä vierähtikin pellolla, pellonreunalla ja grillin ääressä oikein joutuisasti. Oli ihan tosi kiva nähdä Skyriä pitkästä aikaa ja tykkäsin kovasti millainen siitä on kasvanut.

Puhti treenasi hakuja ja malttoikin tehdä rauhallisia nostoja. Maddella treenasin myös hakuja ja nekin meni hienosti. Yhdessä nostossa ei kuunnellut maahanmenoa, mutta muuten nostotkin oli rauhallisia ja otti suunnatkin tuonnissa.

Kate kävi sytyttelemässä ja oli tällä kertaa sen verran villi, että saa nyt toistaiseksi olla ja kasvaa. Katsellaan sitten myöhemmin syksyllä miltä se sitten vaikuttaa. On siis syttynyt :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...