maanantai 18. huhtikuuta 2016

Ebban astutus 15.-17.4

Toinen proge näytti 3,1 torstaina 11. juoksupäivä. Karin ja hänen ystävänsä lensivät Suomeen perjantaina iltapäivällä ja vein Ebban kentälle, josta Mila otti sen kyytiin. Ensimmäinen onnistunut astutus oli jo heti perjantaina illalla. Itse ajelin lauantaina puolilta päivin Paimioon Milan luokse ja sain tutustua hienoon Smashiin vähän enemmän.

Upea vanha herrasmies. Rento, avoin mutta ei turhaan mielistellyt ihmisiä, iloinen ja taisteli/leikki hyvin. Olisi kiva ollut nähdä myös lampailla mutta nyt sitä mahdollisuutta ei ollut, kun karitsat olivat vielä niin pieniä.
Rakenteeltaan normaalin uros bortsun kokoinen ja luustoinen. Karin taisi sanoa, että olisi 54-55cm korkea ja painoa 19 kg. Ikää jo 9 v. mutta hyvässä lihaskunnossa edelleen.

Astutus onnistui helposti myös lauantaina ja viimeisen kerran sunnuntaina aamulla. Mila toi Ebban kotiin sunnuntai aamuna.

Nyt sitten vaan odotellaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...