keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Treenit jatkuu sisätiloissa

Kyllä taas Etelä-Suomen talvi on iskenyt päin näköä! Aivan todella masentava keli. Vettä sataa kaatamalla ja joka paikassa on todella liukasta. Harmittaa, kun koiratkaan ei pääse kunnolla juoksemaan!
Onneksi on treenihallit! Tänään olikin oikein hyvät treenit!

Maddelle jatketaan keppihäiriöitä ja se etenee kivasti. Viime kisoissa tuli taas keppien aloitus 5, joten meillä on selkeästi ongelma. Virhe tulee silloin, kun kepit on loppuradasta. Eli Madde kuumuu sen verran radalla, että ei malta tehdä aloitusta kunnolla. Tähän ongelmaan paneuduin tänään. Kuumensin Madde ensin ja sitten vedätin kunnolla kepeille. En saanut virhettä aikaiseksi, joten jos Madde vielä tekee tuota kisoissa niin sitten lopetan radan siihen. Saatan ensin kokeilla käskyttää tiukemmin ennen keppejä.
Kisoissa kun kepit on suorassa linjassa ja tullaan kovaa niille, niin ei vaan malta jarruttaa. Treeneissä harvemmin on enää kepit suorassa linjassa, koska treenataan vaikeampia ratoja.

Ebballe oon nyt ottanut kapulan mukaan perussarjalle. Vähän sukeltaa menessä, mutta rytmi pysyy hyvänä. Jatkan varmaan tätä perussarjaa rinnakkain hyppynoudon kanssa. Nyt seuraavaksi rupean nostamaan hyppyä 65cm-1m. 65cm hyppää ihan ok kapulan kanssa.
Olen myös naksutellut peiliä hyväksi käyttäen seuraamista. Ebba on välillä keulinut ja auennut, niin olen nyt puuttunut siihen.

Jäävät on peilistä katsottuna hyvät! Samoin luoksetulo. Eteenmenoa täytyy nyt viedä eteenpäin ja paikallamakuuta.

Puhti on päässyt kans vähän enemmän treenaamaan. Ollaan otettu fokusointia, esteen tarjoamista eri kulmista, putkea ja ohjauksia kierron kautta. Naksuteltu rengasta ja kontakteja, ja paukutettu keinua. Ja leikitty pallolla ja taistellen. Myös vahvistettu kuolleeseen leluun syöksymistä.

Pieni pätkä Puhdin touhuista. Tästä se lähtee :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...