tiistai 19. tammikuuta 2016

Madde kisaamassa agia Lohjalla

Siitä on melkein vuosi kun viimeksi olin, nimittäin kisaamassa Madden kanssa agia. Vieläkin aina jaksan ihmetellä kuinka helppo kisakaveri se on. Se käyttäytyy aina yhtä rauhallisesti ihan sama missä hallissa ollaan. Nytkin unohdin häkin kotiin ja joudin pitämään sitä hallissa remmillä sidottuna sellaiseen aitaan jonka se olisi voinut vetää perässään jos olisi halunnut. Mutta eihän Madde käyttäydy huonosti ehei! Siellä se napotti istua kiltisti pakallaan kun sen sinne jätin. Ei hakkumista, eikä metelöintiä tai riehumista. Pieni ruskea siellä vaan napotti <3!

Sitten kun kun on aika mennä radalle niin siellä mennään täysillä! Eka rata oli hyppäri ja kiva sellainen. Yhdessä kohtaa rataa oli sellainen kohta missä mietin, että mitenköhän ehdin..noh jäin turhaan valssissa jalkoihini kiinni ja myöhästyin parin hypyn jälkeisestä kohdasta niin, että Madde hyppäsi sen aivan pitkäksi ja kääntyi vielä väärään suuntaan. Sain kuitenkin huudettua Madden takaisin ja loppu mentiinkin sitten yhtämatkaa.

Tehtiin 0 ja maalissa ajattelin, että ei varmasti riitä LUVAan, kun koiria oli niin vähän, että pitäisi sijoittua aika kärkeen ja samassa luokassa oli kuitenkin muutama nopea koira.
Tulosten tultua huomasin kuitenkin, että aika riittäisi 2. sijaan!! Etenemä oli ollut 5,06 m/s. Mitähän se olisi ollut ilman sitä yhtä kaarrosta! Pieni ruskea rakettini ansaitsee monta sydäntä <3 <3.

Videoita ei nyt ole. Tässä tulokset KLIK

Agilityradat oli kivoja. Ekalla radalla tein huolimattomuus virheen rataantutustumisessa, enkä kiinnittänyt huomiota miten putki syötti kepeille. Joten Madde sujahti 2 väliin. Sitä sitten korjailtiin ja radalta 10. Vika rata oli oikein kiva, mutta sorruin laiskotteluun yhden askeleen verran ja Madde sujahti takaakierron etuperin joten siitä hyl.

Mutta olihan meillä mukavaa! Enää tarttis sen yhden 0-tuloksen ja sitten päästään oikeesti jahtaamaan valioarvoon tarvittavia tuloksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...