maanantai 8. kesäkuuta 2015

4 viikkoa astutuksesta

Tänään on kulunut 4 viikkoa ekasta astutuksesta. Madde on vähän rauhallisempi ja ehkä vielä aavistuksen enemmän tykkää kyöhnätä vieressä. Ruoka maistuu kyllä, syönti tahti on vähän verkkaisempi mutta nälkä selvästi on kokoajan, kun pitää olla kerjäämässä kaikkea mahdollista.

Nisät on mun mielestä vähän turvoksissa mutta varmuus tiineydestä saadaan keskiviikkona kun toisesta astutuksesta on kulunut tasan 28 päivää.

Vielä pitäs malttaa pari päivää odotella.
Ebban kanssa kävin kisaamassa Jaun kisoissa 3 starttia agia. Kun otin koiran autosta arvasin, että ei ole meidän päivä. Ebba kävi aivan liian kierroksilla. Ekalla radalla kaahas 15. Keppien aloitus ja ei malttanut tehdä loppuun keppejä ja yksi rima.
Kahdella vikalla radalla sinkos kepeiltä liian aikaisin ulos ja edessä olevaan putkeen. Siitä hyl. Keskeytin keppeihin ja kävelytin Ebban ulos. Katotaan rupeaako tuo toistumaan. Vika hyppäri oli muuten kiva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...