sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Keväistä energiaa

Ihanaa kevät on täällä! Tuntuu taas, että vapaa-aika ei riitä mitenkään kaiken treenaamiseen. Yritetään nyt ennen pentuja kisata vähän vielä agia.
Maddelle katselin BH koetta toukokuulle mutta on niin kauhean vaikeaa kun ei tiedä milloin juoksu alkaa. Kovasti Madde merkkailee ja Ebba haistelee sitä miltein päivittäin joten eiköhän se kohta ala.

Ebballe katsoin tokokoetta toukokuulle ja agia pitäisi myös kisata. Nyt oon päässy treenaamaan enemmän kun esteet on tuotu ulos.

Ai, että kun on jännä kesä tulossa. Mila teettää Ebballe myös pennut seuraavasta juoksusta, joten jos Ebba tekee juoksun Madden juoksun kanssa samaan aikaan niin sitten jännitetään molempien pentuja.

Ebba yleensä on tehnyt pari kuukautta Madden jälkeen juoksun. Mutta nartut voi ketjuttaa juoksunsa samaan aikaan. Nyt Ebba puottaa turkkia joten luulen, että tästä parin kuukauden päästä on Ebban juoksun vuoro.

Ebba on kisannut vähän agia. Yksi nolla voitto ollaan tehty. Hienosti siis Ebbakin on kisauransa aloittanut!

Madde on vähän kaahottanut kisaradoilla. Nyt ollaan keskitytty sitten kisoissakin keskeyttämään homma jos menee ihan kaahailuksi. Eiköhän se taas kohta ole ruodussa.


Tässäpä videoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...