lauantai 1. marraskuuta 2014

Epikset Kajaanissa ( Agi) ja Tokokisat 18.10

Lähettiin 12.10 sunnuntaina Marian ja Erjan kanssa ajelemaan Kajaaniin Rumarakille epiksiin, kun ei lähempääkään niitä löytynyt :)

Ebba osallistui mölliradalle 2x ja yhdelle 1 luokan radalle. Madde osallistui 2 x proradalle.

Ekalta mölliradalta Ebba vetäs hienon nollan! Se oli sujuvaa menoa. Toiselta tuli sitten yksi rima alas. Ebba voitti möllit sillä nollaradalla :))
1 luokan radalta tuli sitten kepeiltä virhe ja muurin palikat lenteli. Eli juuri ne mitkä ajattelinkin, että on vielä treenin alla.

Madde oli ekalla radalla luikas kuin saippua! Hyllytettiin ekaan putkeen. Toiselta radalta sitten yksi rima alas kun karjasin juuri siinä kohdalla. Maddekin oli siis varsin pätevä.

Toko oli 18.10 sunnuntaina. Madden aloitti klo 10. Muuten meni hienosti, mutta paikkamakkuu oli ollut levoton. Sitä ollaan hävettävän vähän päästy treenamaan. Mutta näillä mennään :)
Madde oli oma tarkka oma itsensä. Ehkä vauhti vähän kärsii, kun pitää niin tarkasti asioita tehdä, mutta siis kaiken kaikkiaan älyttömän hienosti Madde työskenteli.Ebban vuoro oli iltapaivällä ja sille sattui pari työtapaturmaa. Ebba oli innokas kun mentiin paikallaoloihin. Luoksepäästävyys ok. Vieressä oli vasemmalla puolella sellainen walesinspringerspanieli joka huusi koko ajan. mietin jo siinä luoksepäästävyyden aikaan, että paikkamakuu ei tule onnistumaan jos tuo koira huutaa kokoajan. Ebba on muutenkin vielä vähän levoton makaaja joten tuollainen levottomuus tarttuu ihan hetkessä. Jäi kuitenkin hyvin. Toisella puolella oleva sheltti yhtyi huutoon ja kun molemmilta puolilta kuului jodlausta niin Ebba nousi ylös. Käskytin sen uudestaan maahan ( tiesin, että menee nollille) , halusin auttaa Ebbaa kun se selvästi oli ihmeissään tilanteesta. Makasi hetken taas kiltisti, mutta taas nousi sitten ylös. Tuomari sanoi, että voin mennä koiran luokse. Käskytin sen uudestaan maahan ja siinä se sitten makasi loppuajan ihan ok.
Sapetti sen verran tuo paikkamakuu, että menin autoon hetkeksi istumaan. Pohdin siinä ,että olisi kiva ollu olla siinä toisessa paikkamakuuryhmässä. Noh menin sitten katsomaan toista paikkamakuuryhmää ja kun koirat jätettiin yksi aussie nousi ylös ja meni riisenin luokse ja siitähän syntyi tappelu! Onneksi en ollut siinä toisessa paikkamakuuryhmässä! Jos pitää valita niin mieluummin jodlaavat koirat kun tappelevat. Mutta empä ole piiiitkään aikaan ollu noin levottomissa paikkamakuuryhmissä.

Yksilöliikkeissä Ebba oli tosi hieno!! Vietikäs mutta täsmällinen. Palkkaamattomuus ei yhtään laskenut sitä vaan se nosti sitä. Aivan mahtava tunne, ihan kun olisin ollut vanhan kunnon tokopossu-Aramiksen kanssa kehässä :)) Yksi työtapaturma tuli vielä lisää, kun liikkeestä-seiso liikkeessä meni maahan. Oli läsähtänyt suoraan eli ei vaan ollut kuunnellut mitä sanon. Mutta olipa kivaa olla Ebban kanssa kehässä! Siitä tulee vielä hyvä, jos vaan en saa sen kuppia menemään yli :D
Tässä Ebban möllirata. Rata siis sama kuin 0-rata. 0-rata ei tullut kokonaan videolle.
Ja kisaavien rata
Tässä Madden rata

https://www.youtube.com/watch?v=rH9RZ-BRCiw&feature=youtu.be


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...