sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sekavia ajatuksia

Olen yrittänyt pohtia miten saisi kaikki kivat harrastukset jotenkin tasapainoon keskenään, kun ei kaikkea voi kerralla treenata. Olen nyt päättänyt että tämä syksy keskitytään enemmän tokon/tottiksen treenaamiseen ja agility jää vähemmälle. Myös jälkeä on tarkoitus ajaa. Haaveeni päästä kisaamaan pk-puolelle on vielä toteuttamatta ja olen päättänyt, että Madden ja Ebban kanssa aijon kisata jäljellä. En tiedä kuinka pitkälle päästään, mutta ehdottomasti kokeillaan.
Varsinkin Ebba on aivan mahottoman mukava tottistreenattava ja uskon, että se voisi olla erityisen hyvä pk-puolen koira. Se on tuollainen vahva ja fyysinen, ja hieman Maddea kookkaampi joten 1 m hyppykään ei olisi niin vaikea ylitettävä. Madde pääsee myös ehdottomasti kokeilemään kisaamista jäljellä. Mua vaan vähän hirvittää se 1 m hyppy sillä Madde ei ole mikään iso ja en missään nimessä haluisi rikkoa koiraa. Maastossa Madde on kyllä hyvä!

Tokossa katsoin kisan täältä Oulusta. Se olisi syyskuun lopussa ja silloin olisi tarkoitus kisata Maddella avointaluokkaa ja Ebba pääsee alokasluokkaan.

Agia on tarkoitus kisata nyt syksyllä mutta treenaaminen jätetään vähän vähemmälle. Ebban yritän saada kisavalmiiksi viimeistään keväälle. Ebbahan tulee kisaikään nyt syyskuun 8. mutta meillä on vielä kepit kesken, ja rimatkaan ei ole vielä kuin 45 cm.


Tässä video kun lenkkeillään ampuradan läheisyydessä ja pienet pätkät jälkikeppitreenistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...