Siirry pääsisältöön

Puhti agissa 2 luokkaan ja Skyr hoidossa

Viime viikonloppuna käväsin Tampereella kisaamassa Puhdin kanssa. Ekalta radalta 5 joka tuli A:n alastulolta. Muuten oikein kiva rata ja Puhti ohjautui hyvin. Sillä 5 tultiin toiseksi.

Tokalta radalta sitten tuli nolla ja Puhti meni sen verran reippaasti, että voitettiin sillä nollalla.

Nyt sitten keskitytään enemmän paimentelemaan ja tavoite olisi loppukestä käydä kisaamassa 1 luokkaa.

Agirotuun todennäköisesti ilmoitan vielä Madden ja Puhdin.

Ihana sijoitusnarttuni Skyr viihdytti täällä meitä 10 päivän ajan. Oli kiva nähdä Skyriä pitkästä aikaa ja vähän tutustua siihen paremmin. Kiltti ja helppo se kyllä oli. Sujahti helposti meidän laumaan ja alkuihmetyksen jälkeen tottui Onniinkin nopeasti.

Käväistiin juoksemassa pari supermöllirataakin agissa Skyrin kanssa. Tuli kyllä ihan Madde mieleen nuorempana :D. Sen verran oli vauhtia, että ei ihan meinannut esteväleihin mahtua ja hyllytettiin molemmat radat samassa kohtaa. Mutta tuollainen kaarrattaminen, kyllä sitten vähenee koulutuksella ja kokemuksella. Niin se on Maddellakin jäänyt pois. Kisapaikalla Skyrin kanssa oli helppo olla. 

Pihassa olessa saattoi hieman haukahdella ohikulkijoille, mutta ei mitenkään liioitellusti. Uskoi kiltisti kun kielsi. 
Lampailla käytiin päivittäin sytyttelemässä ja viimeisenä iltana Skyr syttyi jo sen verran, että sitä pystyi vähän pyörittelemään. 

Tosi hyvä mielli jäi tästä tytöstä ja nyt täytyisi odotella 2 v synttäreitä, että saataisiin tehtyä luustotutkimukset ja jos kaikki on kunnossa, niin sitten pitäisi ruveta etsimään sulhoa Skyrille.
Todennäköisesti astutan sen vuoden päästä kesällä.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!