Siirry pääsisältöön

Maddelle 2x nollavoitto Lahdesta ja Puhti aloitti kisaamisen

Puhti pääsi kokeilemaan virallisia kisoja 2 startin verran ja hienostihan ne meni. Ekalta radalta vika rima, joten siitä 5 ja toisella radalla uusittiin keinu, kun Puhti otti lentokeinun eli siltä radalta hyl. Mutta kaiken kaikkiaan tosi hieno aloitus. Puhti käyttäytyi hienosti kisapaikalla ja radalla Puhti kuunteli ja keskittyi hyvin.
Madde pääsi sitten vuorostaan sunnuntaina kisaamaan 3 starttia Lahteen. Radat oli aika suoraviivaisia mutta ehkä juuri se teki myös radoista nopeille koirille hieman haastavat. Ekalta agiradalta tehtiin nolla ja huikealla ajalla Madde voitti radan. Toiselta radalta tehtiin hyl ja vikalta hyppäriltä myös nolla ja sekin riitti voittoon. Nyt puuttuu enää yksi aginolla SM-nollista. Madden kanssa oli kyllä kivaa taas viilettää radoilla. Nyt rupeaa taas talven treenit tuottamaan tulosta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!