Siirry pääsisältöön

Kate 14 viikkoa

 Kate on jo 14 viikkoa vanha ja nyt taitaa käydä niin, että se jää minulle ja paimennan sen kanssa sitten tulevaisuudessa jos se osoittautuu Katen lajiksi.

Kate on sopeutunut meidän porukkaan niin kivasti, että en taida raaskia luopua siitä. Sen kanssa on hauska puuhastella kaikenlaista ja se tuntuu itselle sopivalta pennulta. Sopivasti vauhtia ja sähäkkyyttä, mutta osaa myös rauhoittua. Keskittyy hyvin häiriöissäkin ja on ahne! Siinähän sitä onkin jo kivasti palikoita rakentamaan harrastuskaveria eri lajeihin.

Madden kanssa yritän vielä kisailla hetken aikaa ennen kun jätän sen tauolle. Nyt tulevana viikonloppuna ollaan menossa Nokialle kisaamaan.

Puhdin kanssa ollaan nyt aloiteltu vähän paimennustreeniä. Katsotaan miten se lähtee edistymään.

Ebba kasvattaa mahaa ja lähtee nyt viikonloppuna Milan luokse. On varmaan aika omituista, kun se ei ole täällä sitten koko kesänä. Mutta positiivisin ajatuksin sen mammalomalle päästän :). Jännää seurata tätä pentuprojektia.

48 vrk toisesta astutuksesta

Madde auttelee mua lampaiden hoidossa ja katsotaan saanko sille itsevarmuutta ajoon tämän kesän aikana. Olis kiva käydä senkin kanssa kokeilemassa kisaamista, mutta ajoon tarvii varmuutta ja myös suuntiin.

Kate on ollut aina mukana lampailla ja eilen se pääsi vähän humputtelemaan pellolle mukaan. Hienosti siellä herneet raksutti pienellä!


Toki kotona vähän aina naksutellaan mutta mitään suunnitelmallisuutta ei näissä treeneissä kyllä ole :D. Täytyisi varmaan edetä noissakin jutuissa ja ainakin kapulan pidon voisi seuraavaksi naksutella. Kate oppii tosi nopeasti ja se on kyllä kiva työstettävä.14 viikkoa

14 viikkoa

Hieno lätsä päässä ;)

14 viikkoa
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!