Siirry pääsisältöön

Talvisia kuvia ja sirkustemppuja

Nyt kun vihdoin on kunnon kamera niin pitäähän sitä käyttää ;) Käytiin sunnuntaina lounaalla Haltialassa ja Puhti pääsi vaunulenkille mukaan. Pitihän Puhdin myös päästä vähän pellolle riehumaan!


Puhti raukka ei pääse vielä minnekkään pentukursseille, koska nyt ei vaan siihen aika riitä. Joten me temppuillaan kotona ja lauantain vapaavuorolla sitten treenaillaan hallissa häiriössä. Huomasin Mustissa&Mirrissä tälläisen kosketuskepin, joten sirkustemput täältä tullaan :D

Ponchon jälkeen noille kahdelle ( Madde ja Ebba ) en ole opettanut mitään temppuja, joten Puhdista tulee nyt sirkuskoira! Noh katsotaan mitä oikeasti jaksan, mutta jos pari jotain hauskaa temppua naksuttelisi.Puhti esittelee kapulan pitoa :)


Puhti täytti jo 6 kk. Painoa oli kertynyt 14,5 kg ja korkeutta ehkä n. 49-50 cm. 

naapurikyttääjä

Pikku Puhti <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!