Siirry pääsisältöön

Lämmin joulukuu

Lämmintä piisaa. Mikä tarkoittaa myös sitä, että lunta ei todellakaan ole tiedossa tänne etelään jouluksi. Eikä myöskään Tahkolle minne suuntaamme joulun viettoon. Märkä ja pimeä siis jatkuu..yyyh!

Puhti on ehtinyt saavuttaa 5kk kypsän iän. Nyt saa ruveta jännittämään OCD:n takia. Toivotaan toki että mitään ontumisia ei ilmaannu. Mutta pessimisti ei pety vai miten se nyt meni ;)
Hampaat ovat kaikki vaihtuneet ja purenta näyttäsi olevan kunnossa.  Puhdilla on myös pallit paikallaan, joten siltä osin kaikki kunnossa.

Puhti on jatkanut vähän kaiken kokeilemista harrastusrintamalla. Lampailla ollaan käyty ja sytyttely etenee kivasti.
Esineitä ollaan etsitty metsästä ja jälkikeppitreeniä edelleen tehty. Tokoliikkeitä lähinnä kotona hinkattu palasina.
Agilityhallissa ollaan käyty lauantaisin leikkimässä ja vähän tokoiltu siellä häiriössä. Puhti keskittyy hienosti, eikä välitä hallissa yhtäaikaa treenaavista koirista.

Madde on päässyt pari kertaa Niinun treeneihin. Tammikuussa alkaa sporttiksella Tuulian ja Timon treenit. Odotan treenien alkamista kovasti ja toivottavasti päästään kisaamaankin alkuvuodesta.

Ebba tekee hyppytekniikalla 1m estettä. Kun koirat kävi Patricialla hoidettavana sain hyviä neuvoja hyppytekniikan soveltamiseen. Ebba tosiaan on vähän sukeltanut hypyille. Nyt korjataan asiaa perussarjalla ja korkeuden ja etäisyyden arviointitreenillä. Nämä rakennetaan vierekkäin ja hyppyytetään vuorotellen. Lelu laitetaan piiloon ämpärin yms. alle jotta syöksyminen vähenisi. Kun nämä menee puhtaasti niin sitten otetaan kapula mukaan perussarjalla. Sitä voi juoksuttaa edestakaisin kapulan kanssa.Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon. Oikein rauhallista joulunaikaa kaikille ja menestystä uuteen vuoteen 2016!joulukuun 19 päivä. Lämmintä 7 astetta.

Puhti 5 kk

Ebban hyppytekniikkaa


Madde treenaa
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!