Siirry pääsisältöön

Ebban pennut

Päätettiin nyt astuttaa Ebba kuitenkin tulevasta juoksusta, eli huuhtikuussa pitäisi tulla seuraava juoksu. Kesä meneekin sitten aikalailla pentupuuhissa. Pennut syntyvät Milan luona, kennel Saunajaakko. Loppukesänä olisi sitten mahdollista päästä kokeilemaan kisaamista jäljellä ja sitä perusrataa.

Päästään talven ajaksi hoitamaan lampaita 2 kertaa viikossa, joten Ebba pääsee ihan työkäyttöön. Uskon sen olevan hyvää treeniä sille!

Tässä linkki pentueilmoitukseen KLIK

Pentue on kyllä hieno, tulee energisiä pieniä rajalassieita moneen käyttöön!

Tein Puhdille ekan lyhyen jäljen, se oli ehkä 30-40 m pitkä ja laitoin sinne 4 keppiä. En laittanut ruokaa ollenkaan. Tietysty Puhti vähän ihmetteli kun jälki menikin suoraan. Minä hölmö en muistanut lyhentää askelväliä yhtään, joten kävelin normaalein askelein. Kepit nousi silti hienosti! Tästä se lähtee.
Puhti kävi myös etsimässä yhden esineen ( minun hanska ). Jätin sen puuhun kiinni ja vein esineen. Sitten käytiin yhdessä remmissä etsimässä esine. Hienosti reagoi hajuun, tarkensi ja löysi! Puhti <3 Hieno pieni pohtivainen Puhti!

Madde ja Ebba nosti kaksi esinettä jotka oli valmiiksi ruudussa. Ruutu oli ehkä 30 m leveä 50 m syvä. Molemmat nosti hienosti molemmat esineet. Esineet helppoja leluja. Ebballa vielä luovutuksen kanssa tekemistä kun tulee ihan täysillä päin!

Tässä jotain Puhti videoita:
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!