Siirry pääsisältöön

Puhdin elämää 12 vko

Pennut täytti jo 12 vko maanantaina. Puhtikin pääsi käymään töissä rokotuksilla.

Puhti käyttäytyi hienosti ja yleistutkimuksessa ei mitään huomautettavaa. Molemmat kivekset olivat paikoillaan, mutta toinen on vielä liikuteltavissa nivuskanavaan. Purenta ok.

Puhti sai kolmoisrokotuksen ja KC-kennelyskärokotuksen. Pistämistä Puhti ei huomannut, kun keskittyi syömään makupaloja. Painoa oli kertynyt 7,2 kg.

Mitään muuta ihmeellistä ei Puhdin elämään ei kuulu. Syö, nukkuu, riehuu ja juoksee metsässä. Kotona opetellaan leikkimistä ja muutamia temppuja.

Muille pennuille kuuluu myös hyvää. Jos kiinnostaa seurata pentujen touhuja ja kasvamista, niin päivitin blogien osoitteet seurattaviin blogeihin.

Muusilla on hienot tulevaisuudensuunnitelmat Vantaan energian kaukolämpökoirana <3 Muusi treenailee jotain pieniä juttuja siihen liittyen ja joulukuussa alkaa pentukoulutus.

Muusi 11,5 vko

Muusi ja Puhti 11,5 vko

järjenvalo loistaa :D


Muusi oli meillä yhden yön hoidossa ja hän on oikein ihastuttava tapaus! Vilkas ja iloinen pieni rajalassie <3 Niillä oli Puhdin kanssa oikein hauskaa riehua kahdestaan. 

Muusi pääsi myös mukaan viimeiselle paimennuskurssille Puhdin kanssa. Siellä Muusi ja Puhti sai ihmetellä hieman lampaita, hevosia, puimuria ja muita maaseudun ääniä ja tapahtumia. Hienosti Muusi siellä velipojan kanssa viiletti menemään. Myös muille pennuille kuuluu hyvää. Jokaisen kuulumisia voi lueskella pentujen omista blogeista :)

Ralf   (C) Paula Häkkinen

Teho

Teho ja Puhti

Skyr (c) Anita Kokkonen

Skyr ja lauma (c) Anita Kokkonen

Skyr <3 (c) Anita Kokkonen

Tässä vielä video Puhdin elämästä :).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!