Siirry pääsisältöön

Uusi vuosi (2015), uudet kujeet

Niin se uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin. Ollaan päästy pari kertaa lammastelemaankin ja sitä olisi varmaan enemmänkin nyt luvassa, sillä ostin 10 kerran kortin Woollandiaan Somerolle.

Agissa ei oikein olla päästy treenaamaan, mutta tähän tulee nyt muutos, sillä seura yms. asiat alkaa pikku hiljaa olla selvillä. Treenataan nyt joka toinen viikko Tuulia Liuhdon ryhmässä sporttiksella. En oikein oo osannut päättää kumman kanssa menen treeneihin. Ebba kovasti tarttis ratatreeniä, mutta en ole oikein varma minkä tasoisia treenit ovat.

Tokoa ollaan vähän tehty, lähinnä sisällä. Ebballe noutoa ja Maddelle kaukokäskyjen voittajan liikeratoja.

Kisaamaan tekis mieli ( agi ), joten yritän päästä starttaamaan helmikuun aikana molemmilla koirilla.

Muuten ollaan vaan lenkkeilty ja oltu. Koirat kestää hyvin vähempääkin puuhastelua. Ovat rauhallisia ja tyytyväisen oloisia :)

Tässä muutama kuva aurinkoiselta päivältä. Kuvissa esiintyy Madde, Ebba, Fore ja Batman (aussie).Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!