Siirry pääsisältöön

Kevättä kohden

Katsottiin Marian kanssa että kesäkuun alussa olisi toko koe johon vois ilmoittautua. Tavoite saada Madde avo luokkaan ja jos Ebba rupee näyttämään siltä että senkin vois ilmota niin sitten se Alo luokkaan. Ebban kanssa kyllä on paljon asioita kesken että voi olla että vasta syksymmällä sitten kisaillaan.

Maddella kasassa seuraaminen, jättöliikkeet, nouto. Hyppy, paikkamakuu piilossa ja luoksetulo on kesken.

Ebballa kaikki on vielä palasina :)

Ehkä mä innostun tokosta uudestaan kun viime treeneissä koirat oli tosi mukavan tuntuisia. Vaikka sanoin silloin kun Madde tuli että Avo luokkaa pidemmälle en jaksa hinkata..noh katsotaan ;) On se Madde jo pari kerta juossut merkille ja ruutuun.

Valmennusryhmä on ollut tosi hyvä. Muuten Madde menee ihan kivasti mutta kontaktit täytyy nyt selkeyttää ja rauhoittaa. Ehkä me kohta jo uskallaudutan kisaamaan.

Ebba käynyt alkeisryhmässä kuokkimassa Jennin koulutettavana. Se on kyllä yks huvittava koira. Se palkkautuu/nousee tekemisestä niin paljon että sen kanssa saa olla tosi tarkka että ei mene liian hössöttämiseksi. Mutta ompa kiva että on piiiiiitkästä aikaa koira joka nousee noin kivasti tekemisestä. Ihan vanha Armi-pappa tulee mieleen <3 Että hössöti hössöti vaan ;)

Tässä vähän tokotreeneistä pätkää


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!