Siirry pääsisältöön

Madden viralliset luustokuvaukset

Madden viralliset tulokset tuli koiranet:n. Lonkat A/A ja kyynäret 0/0. Myös lanneranka kuvattiin. Ei rtg muutosia siellä. Eli normaali määrä lannerangannikamia 7 kpl. Myös olat kuvattiin ja nekin olivat puhtaat.

Kyllä se aina on jännitävää odottaa virallisia tuloksia vaikka tiesinkin että ei siellä mitään ihmeellistä ole kun kävin Espoon eläinsairaalassa kuvauttamassa sen ja Jan Räihä katsoi kuvat ja sanoikin etä kaikki on tervettä. Itsekkin katoin kuvat heti kuvattuani ja huokaisin kun ei siellä mitään ihmeellistä näkynyt.
Oli hauska ottaa kuvat itse pitkästä aikaa. Oli kiva huomata ettei taidot olleet ruostuneet vuoden tauosta huolimatta ;)

tässä kuvatKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!