Siirry pääsisältöön
Ajattelin vielä kertoa siitä että Ponchohan laumautu 7 viikon erillään olon jälkeen. Olimme Oulussa kisareissulla ja otin molemmat mukaan. Sen reissun jälkeen pystyin Ponchoa ja Madde kuljettamaan samaan aikaan lenkeillä. Nykyään koirat jopa leikkivät keskenään ja sietävät hyvin toisiaan. Välillä sisällä Poncho murisee Maddelle mutta se on aika normaalia. Pidän kaikesta huolimatta Ponchoa portin takana sisällä kun silleen ei minun tarvitse jännittää millon se rähähtää ja tämä tuntuu sopivan meille oikein hyvin. Poncho on rauhallinen ja rento ja tuntuu nauttivan kun saa olla rauhassa omassa oloissaan. Eikä turhia rähinöitä tule.

Tässä video Maddesta kun se noutaa

Tuossa pallolla pelailua marraskuun lopussa.

http://www.youtube.com/watch?v=h-zZeLzOVOQ&feature=youtu.be

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!