Kate

        


 FIREWORK HILL BE LIKE KATE -   KATE ISDS 00/342984
synt. 22.02.2016
narttu
black/white/tan
smooth
47 cm
14 kg

lonkat: B/B
kyynärät: 0/0
olat: ok
selkä: LTV0, SP0 VA0
polvet: 0/0 ja rtg puhtaat
                                                     geenitestit: CEA, IGS, TNS, NCL ja SN normaali


Omistaja: Iida Vakkuri
  

Sire : Charlie ISDS NL/312080
Dam : Dreamwork Zoey ISDS CZ/323749

Harrastukset: Agility 3 luokka, paimennus

1 pentue Kate x Link

luonne: 

7 kk

Kate on vilkas ja sähäkkä ja sen luonteessa on hieman terävyyttä. Kate tykkää tehdä ihmisen kanssa töitä, mutta sillä on myös itsenäinen puoli. Kate on jonkin verran dominoiva ja tarvitsee selkeät rajat. Kate ei ole herkkä, ehkä kuvaisin luonnetta sellaiseksi hieman pehmeäksi. Nyt murkkuiässä se on kokeillut rajojaan hieman. Jos jokin asia Kate jännittää se reagoi terävyydellä. Kate ei ole reagoinut koviin äänii, liikkuu hyvin kaupungin vilinässä ja eri alustoilla. Tykkää ihmisistä, mutta on tällä hetkellä jonkin verran rasistinen vieraille koirille. On todella ahne ja leikkii hyvin. On syttynyt lampaille.


12 kk

Nyt murkkuiän mentyä ohi terävyys on laantunut, mutta sitä luonteesta kuitenkin vähän löytyy. Kate tykkää ihmisistä todella paljon. Katella on hyvä on/off nappi ja se pystyy hyvin rauhoittumaan kotona ja agilityradan vieressä. Kate oppii asiat nopasti ja se haluaa tehdä kovasti töitä ihmisten kanssa. Se on leimautunut minuun todella vahvasti vaikka elääkin isossa koiralaumassa. Kate ei ole reagoinut koviin ääniin ja uusi vuosi meni rustoluuta syöden.
 Katen kanssa on aloitettu agility ja Kate on syttynyt lampaille. Kate on agilityssä mukava ohjattava sillä se kääntyy todella pienesti ja reagoi vahvasti rytmityksiin. Lampialla se on vauhdikas mutta silti rento. Katella ei ole kovin vahvaa silmää, joten se on kevyt liikutella lampailla.


2 v.

Kate on keskivilkas, avoin, nopeaoppinen ja vauhdikas bc neiti, jolla on myös omia ajatuksia pääkopassa. Ihmiseen voimakkaasti leimautuva. Ei ole osoittanut ääniherkkyyksiä tai alusta-arkuuksia. Hyvin sopeutuvainen mutta saataa hieman  väläyttää "hymyä" tungetteleville poikakoirille bordercollie nartun tapaan.
Katella on erittäin hyvä on/off nappi. Sillä on suuri halu työskennellä ihmisen kanssa. Lampailla joskus hieman itsepäinen. Katella ei ole paljoa silmää, eikä sillä ole mitään bc-viirauksia.
Agilityssä oikein kiva ja kiltti. Kääntyy vaikka pennin päällä ja reagoi voimakkaasti rytmityksiin. Kaikin puolin oikein mukava bordercollie!


Kate 20 kkKate lampailla 20kk


Kate 16 kk

Kate 16 kk

Kate 16 kk


10 kk

12 kk
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maddelle on tulossa pentuja

Maddelle on tulossa pentuja. Tällä kertaa astutin Madden kotimaisella Felltop Bobilla, koska kun juoksu alkoi en voinut lähteä Ruotisiin ...